TEVREDEN KLANTEN

ONTDEK WAT MOVENETJES UITZONDERLIJK MAAKT!

Ontdek wat Movenetjes uitzonderlijk maakt! Onze tevreden klanten zijn enthousiast over onze uitzonderlijke verhuisservices. Met ons toegewijde team, aandacht voor detail en toewijding aan klanttevredenheid, doen we er alles aan om een ​​soepele en stressvrije verhuiservaring te garanderen. Lees hun getuigenissen en ontdek waarom Movenetjes de vertrouwde keuze is voor al uw verhuiswensen.

Elvy Marten
Elvy Marten
5 April 2022
Goed verhuisd ondanks dat dit niet mijn dagelijkse werk is,toch goed samengewerkt om onze spulen te verhuizen
Mats
Mats
21 Maart 2022
Vandaag verhuist met hulp van Movenetjes. Ben vriendelijk en professioneel geholpen voor een eerlijke prijs. Flinke aanrader!
Tessa K
Tessa K
26 Februari 2022
Great work! They were super professional and efficient. Cheapest price in the Amsterdam area too.
Design
Design
22 Februari 2022
Zijn verhuisd van Amersfoort naar Nijkerk met Movenetjes. Er wordt snel en vakkundig gewerkt en de mannen zijn super vriendelijk. Voor een volgende verhuizing benader ik ze absoluut weer!
Witte T
Witte T
10 Februari 2022
Dit is een bedrijf waar je op kan bouwen en niet met belachelijke prijzen strooit. Groot aquarium van 2 meter even zonder lift omhoog gebracht deze helden.
MR
MR
23 November 2021
Wat een boel stress scheelt dit, ipv de verhuisdag starten met zelf ophalen van de verhuisbus (borg, verzekering, wachtrij) staat ie netjes op tijd voor je deur. Chauffeur die van aanpakken weet, aardig is, en stap extra zet. En dit alle svoor een superscherp tarief. Mocht ik weer verhuizen bel ik ze soiso weer. Bedankt;
Meinte de Wilde
Meinte de Wilde
13 Oktober 2021
Aardige chauffeur. Belangrijkste: Product is onbeschadigd aangekomen!
Manuela van Prooijen
  Manuela van Prooijen

  Utrecht - Netherlands

  Prima bedrijf om de verhuizing te verzorgen. Keurig op tijd, houdt je goed op de hoogte van aankomsttijden. De mannen werken ook snel en ruimen ook achteraf op. Erg goed! Ga zeker MoveNetjes inhuren als ik ga verhuizen met mijn bedrijf Weblish.

  Kristel
   Kristel

   Amsterdam - Netherlands

   Super vriendelijke man, behulpzaam, werkt netjes, denkt met je mee en is zeer professioneel! Ik zou MoveNetjes zeker aanraden voor mensen die moeten verhuizen!

   Serena Maria
    Serena Maria

    Sweden

    De verhuizing verliep zoals gepland. Ik hoefde verder niets te doen. Alles is goed geregeld en precies uitgevoerd zoals ik het wilde! Er wordt goed gecommuniceerd en er is aandacht voor de wensen van de klant.

    Contact Information

    Laten we contact opnemen

    Verhuisdiensten nodig? Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon, e-mail of via het contactformulier van onze website voor betrouwbare en responsieve service.

    Ons adres

    De Brauwlaan 4 3526 XS, Utrecht