two-handsome-movers-transporting-cardboard-box-in-ER3BXQS.png

Over

Movenetjes

Maak de juiste stap...

Ontvang een gratis offerte!

Transport & Logistiek

Movenetjes

Verhuisbedrijf Movenetjes levert betaalbare professionele verhuisservice door heel het land. Dit zijn onze tarieven voor particulieren.

  • Wilt u goedkoop verhuizen met een ervaren verhuisbedrijf?
  • Neem contact met ons op via +31658016564
  • Wij hanteren de laagste tarieven van NEDERLAND!
  • Gelooft u het niet? Laat u dan verrassen door onze tariefpakketten!
  • We zijn bereikbaar voor bellen van 08:00 tot 18:00. Je kan ons altijd mailen (we proberen uw z.s.m. een reactie te geven)
furniture-delivery-service-concept-PXLQESH.jpg

Missie

Bewegen zoals u dat wilt

Movenetjes is een vertrouwd en vriendelijk verhuisbedrijf in Nederland. We zijn trots op het leveren van uitzonderlijke verhuisservices met professionaliteit. Ons bekwame team zorgt voor een soepele en probleemloze verhuiservaring die is afgestemd op uw unieke behoeften. Klanttevredenheid is onze prioriteit en we bieden betrouwbare oplossingen met een toewijding aan uw gemoedsrust.

Vertrouwd

Door tevreden klanten

Movenetjes is uw verhuisbedrijf in Nederland, bekend om onze betrouwbaarheid en vriendelijke service. Met een sterke staat van dienst van tevreden klanten en vertrouwde partnerschappen, leveren we betrouwbare en op maat gemaakte verhuisoplossingen. Reken op Movenetjes voor een zorgeloze en betrouwbare verhuiservaring.

Recensies

Onze tevreden klanten

Elvy Marten
Elvy Marten
5 April 2022
Goed verhuisd ondanks dat dit niet mijn dagelijkse werk is,toch goed samengewerkt om onze spulen te verhuizen
Mats
Mats
21 Maart 2022
Vandaag verhuist met hulp van Movenetjes. Ben vriendelijk en professioneel geholpen voor een eerlijke prijs. Flinke aanrader!
Tessa K
Tessa K
26 Februari 2022
Great work! They were super professional and efficient. Cheapest price in the Amsterdam area too.
Design
Design
22 Februari 2022
Zijn verhuisd van Amersfoort naar Nijkerk met Movenetjes. Er wordt snel en vakkundig gewerkt en de mannen zijn super vriendelijk. Voor een volgende verhuizing benader ik ze absoluut weer!
Witte T
Witte T
10 Februari 2022
Dit is een bedrijf waar je op kan bouwen en niet met belachelijke prijzen strooit. Groot aquarium van 2 meter even zonder lift omhoog gebracht deze helden.
MR
MR
23 November 2021
Wat een boel stress scheelt dit, ipv de verhuisdag starten met zelf ophalen van de verhuisbus (borg, verzekering, wachtrij) staat ie netjes op tijd voor je deur. Chauffeur die van aanpakken weet, aardig is, en stap extra zet. En dit alle svoor een superscherp tarief. Mocht ik weer verhuizen bel ik ze soiso weer. Bedankt;
Meinte de Wilde
Meinte de Wilde
13 Oktober 2021
Aardige chauffeur. Belangrijkste: Product is onbeschadigd aangekomen!
Contact Information

Laten we contact opnemen

Verhuisdiensten nodig? Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon, e-mail of via het contactformulier van onze website voor betrouwbare en responsieve service.

Ons adres

De Brauwlaan 4 3526 XS, Utrecht


Contact

Ontvang nu een gratis offerte

Klaar om je slag te slaan? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ervaar de uitzonderlijke service van Movenetjes. Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen met al uw verhuisbehoeften.

Untitled design (18) (1)